Zaprati Al Hana profile na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u
  • Nema proizvoda u košarici.

Savjeti

U NOVEMBRU OBILJEŽAVAMO Svjetski dan borbe protiv dijabetesa

I ove godine skrećemo vašu pažnju na Olidžim s biljnim sastojcima inulin i džimnema!
Zašto Olidžim?
Olidžim se preporučuje preventivno, ali i u kompleksnoj terapiji šećernog dijabetesa I i II tipa. Kod zdravih osoba sa normalnim nivoom šećera u krvi, prilikom korišćenja Olidžima, nije primećeno smanjenje šećera u krvi ispod norme. Preporučena redovna upotreba preparata je 4 tablete dnevno tokom 30 dana, pa 5 dana pauze. Olidžim se proizvodi po međunarodnom GMP standardu.
Sastav
Olidžim sadrži inulin i džimnemu, dva biljna sastojka koja pomažu održavanju nivoa šećera u krvi u granicama normale.
Inulin je prirodna supstanca koja se dobija iz korijena čičoke i drugih biljaka poput maslačka, cikorije i slatke repe. Inulin potpomaže aktivizaciju metabolizma i proces sagorevanja masnoće koji je povezan sa apsorpcijom glukoze. Takođe održava nivo šećera u krvi u granicama normale.
Srebrna svilenica ili Gimnema Sylvestre je veoma stara biljka čije ime u prijevodu znači “rušilac šećera”. Džimnema potpomaže usporavanje procesa apsorpcije viška šećera iz hrane, zbog čega šećer ne prolazi u krv. Ovo je jedna otd najpopularnijih biljaka u svijetu za održavanje normalnog rada pankreasa i lučenja insulina.
Kako djeluje Olidžim?
Uspostavljanje normalnog nivoa šećera u krvi prirodnim, prijateljskim za organizam sredstvima je savremeni pristup, koji omogućava poboljšati kompenzaciju šećernog dijabetesa, uticati na proizvodnju insulina beta-ćelijama pankreasa i na metabolizam glukoze u ćelijama i tkivima organizma.
Olidžim smanjuje rizik razvoja šećernog dijabetesa, kao i povećani nivo šećera u krvi. Takođe proizvodi i održava neophodan nivo insulina u organizmu i smanjuje komplikacije šećernog dijabetesa
Sa samo 4 tablete Olidžima dnevno imaćete manje razloga za brigu o svom zdravlju ili zdravlju svojih najmilijih jer će vam šećer u krvi biti u granicama normale!
Sastav preporučene dnevne doze (4 tablete)
Insulin 1200 mg
Rastvorljiva dijetetska vlakna 1000 mg
Ekstrakt džimneme 160 mg
Dodatne informacije:
Doziranje Odrasli po 2 tablete 2 puta dnevno u toku jela, sa puno vode. Preporučuje se redovno uzimanje – 25 dana sa 5-dnevnom pauzom.
Ne preporučuje se: Osobama netolerantnim na sastojke dijetetskih suplemenata, trudnicama i dojiljama.

Evalar Olidzim vitamini za dijabeticare

Olidžim 100tbl