Zaprati Al Hana profile na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u
  • Nema proizvoda u košarici.

O nama

Dobrodošli na našu online apoteku.

Privatna zdravstvena ustanova "AL-HANA" prisutna je na domaćem tržištu od 2003.godine. Danas brojimo 27 apotekarskih jedinica širom FBIH. Zahvaljujući profesionalnoj i ljubaznoj usluzi našeg stručnog kadra, apoteke „Al Hana“ do danas su izgradile dugoročne odnose sa svojim kupcima i poslovnim partnerima, što svjedoči o njihovom zadovoljstvu na prvom mjestu.

Od decembra 2014.godine, u apotekama ''Al-Hana'' pacijenti imaju mogućnost i realizacije elektronskih recepata. Posjetite naše apoteke i sami se uvjerite u kvalitet i uslužnost.

Apoteke „Al Hana“ posjeduju široku paletu farmaceutskih proizvoda provjerenih proizvođača lijekova, pomoćnih ljekarskih preparata, vitamina, minerala, baby programa, kozmetike, aromaterapije, ulja za masažu, eterična ulja, parfema i drugog.

Zadovoljstvo nam je predstaviti i široki asortiman proizvoda iz vlastitog galenskog laboratorija, a proizvode koje izdvajamo su: čajeve, kreme, masti, ulja, tinkture, sprejeve, meleme i ostalo. Sve proizvode možete pronađi na alhana.ba web shopu i u svim apotekama širom zemlje.

Vizija

Postati prepoznatljiv lanac apoteka koji će dati svoj doprinos podizanju svijesti društva o usvajanju zdravih životnih navika, kroz izgradnju dugoročnih odnosa sa svojim klijentima.

Misija

Misija apoteka Al Hana je pružanje kvalitetnih usluga kroz široku paletu farmaceutskih proizvoda i liniju galenskih proizvoda iz naše laboratorije na koju smo posebno ponosni! Naš rad je usmjeren vašem zdravlju, kroz savjetovanje od strane naših kvalifikovanih farmaceuta! Mi i vi skupa možemo unaprijediti prevenciju i poboljšati vaše svakodnevno zdravlje.