Zaprati Al Hana profile na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u
  • Nema proizvoda u košarici.

alh sirup jagorcevina divizma

9,00 KM

Zahvaljujući sadržaju saponina, sirup jagorčevine pospješuje izlučivanje bronhijalne sluzi. Tako se gusta i ljepljiva sluz, koja je dražila sluznicu i uzrokovala kašalj, razrijeđuje i postaje tečnija, čime se olakšava njezino iskašljavanje. Sirup jagorčevine je tradicionalni herbalni medicinski proizvod koji se preporučuje kao ekspektorans i sekretolitik kod bronhitisa, katara respiratornog trakta i upala bronho-pulmonalnog sistema, kod oboljenja dišnih puteva praćenih jakim i upornim produktivnim kašljem (sa iskašljavanjem), kod hroničnog bronhitisa i astme.

✅ Timijan
Sirup timijana djeluje kao bronhospazmolitik (ublažava grčeve glatkih mišića u dišnim putevima) i kao ekspektorans (olakšava iskašljavanje bronhijalnog sekreta) . Zbog sadržaja timola, ima i blago antiseptičko djelovanje. Sirup timijana je tradicionalni herbalni medicinski proizvod koji se preporučuje za primjenu kod svih prehlada i hroničnog bronhitisa koji su praćeni kašljem uz obimnu sekreciju.
✅ Divizma
Najistaknutija ljekovita karakteristika divizme je djelovanje na sve bolesti dišnog sustava. Divizma djeluje umirujuće, potiče iskašljavanje, smanjuje nadražaj. Bori se protiv različitih uzročnika upala i bolova. Lišće i cvijet divizme sadrže saponine, prirodne tvari koji olakšavaju kašalj i pomažu pri izbacivanju šlajma iz pluća. Divizma pomaže kod prehlada, gripe, angine, upale pluća i porebrice, katara u plućima, bronhitisa, prsobolje, pa čak i astme. Dobar je lijek protiv alergija jer svojom sluzi oblaže dišne organe, čime ih fizički štiti od apsorpcije alergena i tako umanjuje rizik od alergijske reakcije.
#alhana

24 na zalihi

Share:
SKU: 30692 Kategorije: , ,
Brand

Al Hana

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “alh sirup jagorcevina divizma”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *