Zaprati Al Hana profile na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u
  • Nema proizvoda u košarici.
Sale!

Basic detox plus 200gr

52,50 KM

Čisti:

Veže toksine iz životne sredine u gastrointestinalnom traktu i bezbjedno ih eliminiše putem stolice

Podržava:
Podržava imuni sistem i samim tim utiče na kvalitet života

Olakšava:

Sprječava retoksifikaciju – štiti crijeva od reapsorbiranja zagađivača

Uz dodatak kalcijuma i magnezijuma! Kalcijum i magnezijum karbonat sadržan u PANACEO BASIC-DETOX PLUS u obliku dolomita mogu jednostavno i prirodno nadomjestiti dnevne potrebe.

Detoksifikacija je zadatak crijeva! Crijeva, kao centar imunog sistema, važan su faktor za zdravlje. Redovna crijevna detoksifikacija je osnova za zaštitu od bolesti i prevenciju hroničnih stanja. Medicinska istraživanja potvrđuju: Kada je crijevo opterećeno štetnim tvarima iz hrane, okoliša i metabolizma, mogu nastati određeni popratni simptomi:

  • Postepeni gubitak performansi
  • Umor i bezvoljnost
  • Poremećaji koncentracije
  • Poremećaji spavanja
  • Veća osjetljivost na infekcije

Budući da gore navedeni simptomi mogu imati mnogo različitih uzroka, uvijek se posavjetujte sa svojim pouzdanim liječnikom i farmaceutom ako imate bilo kakvih zdravstvenih pitanja ili pritužbi!


Zašto Detox?

Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, 25% svih bolesti i smrti u EU nastaje zbog izloženosti zagađivačima okoliša. (Informacija SZO 2015.)

PANACEO BASIC-DETOX PLUS može vezati zagađivače* u gastrointestinalnom traktu čak i prije nego što uđu u organizam kroz crijevni zid i ugroze vaše zdravlje. Istovremeno, važni minerali kao što su magnezijum, kalcijum, natrijum i kalijum se oslobađaju u tragovima u organizam.

* Predviđeni glavni efekat: Vezati teške metale (olovo, kadmijum, arsen, hrom i nikl) i amonijum u gastrointestinalnom traktu. Jača barijeru crijevnog zida.

4 na zalihi

Share:

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Basic detox plus 200gr”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *