Zaprati Al Hana profile na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u
  • Nema proizvoda u košarici.

Evalar trojcatka za djecu

16,20 KM

Trojcatka Evalar za djecu je posebno razvijeni biljni kompleks ekstrakata tri biljke s antiparazitskim učinkom.
Kompleks ima blagi holeretski i sokogonni efekat, što doprinosi održavanju normalnog funkcionalnog stanja gastrointestinalnog trakta kod djece i uklanjanju samih parazita i njihovih metaboličkih proizvoda iz tijela.

Sve komponente kompleksa sadrže biljnu gorčinu, stvarajući nepovoljne uslove za postojanje parazita. Način primjene : jednu vrećicu otopiti u 200 ml vode, piti jednom dnevno

Djeca su podložnija helmintiazama od odraslih jer često dolaze u kontakt sa predmetima koji su potencijalni izvori parazita: igračkama, pijeskom u pješčaniku, uličnim životinjama. Infestacije crvima se često dešavaju skriveno i roditelji dugo vremena možda ne primjećuju promjene u ponašanju djeteta. Najčešće, gastrointestinalni trakt pati od negativnih učinaka parazita. Jedno od sredstava koje pomaže poboljšanju funkcionalnog stanja gastrointestinalnog trakta kod djece sa parazitskom infestacijom i obnavljanju djetetovog organizma nakon infekcije mogu se nazvati dodaci prehrani, kao što je „Troichatka Evalar za djecu“*.

Ovaj proizvod sadrži nekoliko biljnih sastojaka:

  • ekstrakt cvijeta nevena;
  • ekstrakt timijana;
  • ekstrakt kima.

Svi sadrže eterična ulja i tanine koji pomažu u održavanju normalnog funkcionalnog stanja gastrointestinalnog trakta. Dakle, ako djetetu date preporučenu količinu proizvoda dnevno, možete zadovoljiti 14% dnevne potrebe za taninima.

Upute za uzimanje dijetetskog dodatka “Troichatka Evalar za djecu”

Proizvod se može davati djeci od tri godine i starijoj. Prije upotrebe, sadržaj jedne vrećice se razrijedi sa 50 ml vrele vode. Dodatak prehrani se uzima dva puta dnevno prije jela mjesec dana.

3 na zalihi

Share:
SKU: 33478 Kategorija:
Brand

Evalar

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Evalar trojcatka za djecu”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *