Zaprati Al Hana profile na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u
  • Nema proizvoda u košarici.

LEKOLID tbl a 30

55,15 KM

Lekolid želučanootporne tablete sadrže kvercetin, kurkumu i N-acetilcistein. Riječ je o dodatku prehrani načinjenom primjenom specifične ENDOBASP®® tehnologije.

Lekolid želučanootporne tablete su dodatak prehrani koji u svom sastavu ima:

kurkumu ili indijski šafran (Curcuma longa) – djelatna tvar su kurkuminoidi. Kurkuma je jedna od biljaka klasificirana kao GRAS (Generally Recognized As Safe Substances), što znači da su kurkuminoidi tvari općenito prepoznate kao sigurne. Kurkuminoidi nemaju akutne ili kronične toksičnosti, a kod ljudi su sigurni čak i u velikim dozama (8 g / dan).

kvercetin iz ekstrakta japanskog bagrema (Shopora Japonica) – kvercetin spada u grupu flavonoida, rasprostranjen je u biljnom svijetu u kori jabuka i luka, u kakau, crvenom voću i brokuli

N-acetilcistein – oblik je L-cisteina koji je higroskopan i razgrađuje se tako što se sporo oksidira, a N-acetilcistein (NAC) stabilniji je i bolje se apsorbira. Ova aminokiselina stabilizira strukture proteina i potrebna je za stvaranje glutationa, jednog od najvažnijih antioksidansa koji uklanja slobodne radikale koji oštećuju stanicu.

2 na zalihi

Share: