Zaprati Al Hana profile na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u
  • Nema proizvoda u košarici.

Philipis inhalator za djecu Sami the Seal

161,15 KM

Najnovija Philips SideStream tehnologija za raspršivanje lijeka ili fiziološke otopine.

  • Tretman Philips kompresorskim inhalatorom provodi se brzo, sigurno i praktično, čineći ga idealnim za sve uzraste.
  • Na bazi dugogodišnjeg iskustva na polju terapije inhalerima i brojnih kliničkih studija, Philips je razvio jedinstvenu SideStream tehnologiju za raspršivanje lijeka.

NAČIN UPOTREBE: Prednosti Philips inhalatora sa SideStream tehnologijom:

Dvostruko kraće vrieme terapije, brza i efikasnija primjena lijeka – inhalacija traje 6-8 min (kod standardnih inhalatora 15-20 min);

Veća iskoristivost i količina raspršenog lijeka ili fiziološke otopine – iskorištenost je 80% (kod standardnih inhalatora iskorištenost je svega 30% – 50%);

Optimalna veličina raspršenih čestica – zahvaljujući dvostrukom Venturi efektu 80% čestica je manje od 5 µm što je od velikog značenja jer čestice veće od 5 µm nemaju terapijski učinak.

Povećani udisajni protok za 140% u odnosu na standardne raspršivače što osigurava veći broj čestica koje dopiru do pluća;

Lakša apsorpcija lijeka u respiratorni sustav;

Uspješnost terapije inhaliranjem ovisi o tome na koji način lijek cirkulira kroz dišni sustav, stupnju iskorištenosti lijeka, veličini i broju čestica raspršenog lijeka.

Preporučuje se kod: Plućnih infekcija; Bronhijalne astme; Laringitisa; Akutnog ili kroničnog bronhitisa; Bolesti dišnih puteva; Bolesti pušača.

PAKIRANJE:  Masku za djecu u obliku kornjače, nastavak za usta; filteri zraka (5 kom), cijev za zrak,torbica u koju se posprema sa slikom tuljana. Garancija za PHILIPS inhalatore: 3 godine.

1 na zalihi

Share:
SKU: 38442 Kategorije: ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Philipis inhalator za djecu Sami the Seal”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *