Zaprati Al Hana profile na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u
  • Nema proizvoda u košarici.
Sale!

Revalid swiss hair care men 200ml

Original price was: 30,00 KM.Current price is: 25,50 KM.

Revalid® Energizing Shampoo šampon sadrži novi aktivni sastojak SantEnergy™, ekstrakt biljke Yerba Santa u kombinaciji s aktivnim sastojkom Redensyl® koji oživljava folikul vlasi i matične stanice. Aktivni sastojci stimuliraju i jačaju folikule vlasi, štite ih od oksidativnog stresa, osnažuju kosu i potiču rast kose. Obogaćena formula s ekstraktom cvijeta pelina iz švicarskih Alpa nježno čisti i hidratizira suho vlasište i kosu te jača strukturu kose.

AKTIVNI SASTOJCI

REDENSYL®
Redensyl® je aktivni sastojak koji se sastoji od dvije patentirane molekule dobivene iz stabla ariša i lišća zelenog čaja. Oživljava folikule vlasi i stimulira rast kose, istovremeno smanjujući gubitak kose. Redensyl® je formuliran s patentiranim molekulama sa znanstveno dokazanim učinkom.

SANTENERGY™
EKSTRAT IZ BILJKE YERBA SANTA SantEnergy™ je ekstrakt dobiven iz biljke Yerba Santa. Lišće ove biljke tradicionalno se koristilo zbog njezine dobrobiti za zdravlje i antioksidativne moći. SantEnergy™ ima dva načina djelovanja koji se dobro nadopunjuju: ima energizirajući učinak sličan onom kofeina i snažan je antioksidans. Optimalno štiti kosu od unutarnjih i vanjskih oštećenja, odgađa prerano starenje folikula vlasi, povećava rast i gustoću kose.

SANTENERGY™
Energizira folikule vlasi stimulirajućim učinkom koji je usporediv s učinkom čistog kofeina. Štiti folikule vlasi od oksidativnog stresa i oštećenja DNK. Odgađa starenje folikula vlasi te povećava rast i gustoću kose.

Share:
SKU: 40475 Kategorija: