Zaprati Al Hana profile na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u
  • Nema proizvoda u košarici.

Solaray D Manose i CranActin

80,90 KM

D-Mannose + CranActin je kombinacija D-manoze i CranActina te kao takva tvori ultimativnu antiadhezivnu formulu. Uspješno sredstvo za primjenu kod rekurentnih nekompliciranih upala mokraćnog mjehura

Prednost D-manoze u odnosu na antibiotik veća jer je D-manoza prirodni proizvod.

D-manoza je glavna ugljikohidratna komponenta polisaharida koji služe biljkama kao izvor energije. Nalazi se u voću kao što su brusnica, borovnica, kruška, jabuka, naranča, ananas; povrću kao što su mahunarke, kukuruz, krumpir, kupus te drveću kao što je breza, palma, bukva, crni jasen. To je prirodni šećer (sličan glukozi) koji se u tijelu normalno nalazi u krvi i mokraći u niskim koncentracijama i ne ponaša se kao običan šećer. Iako se nalazi u istoj kategoriji kao i drugi šećeri poput fruktoze, glukoze, laktoze i sukroze, d-manoza se u ljudskom tijelu za razliku od navedenih ponaša znatno drugačije.

Klinička istraživanja – D-manoza se pokazala kao uspješno sredstvo za primjenu kod rekurentnih nekompliciranih upala mokraćnog mjehura. Klinička istraživanja potvrđuju uspješnost djelotvornosti smanjenjem simptoma, a bakteriološki smanjenjem bakteriurije i leukociturije kao osnovnih pokazatelja upale. Zaključak tog kliničkog istraživanja je da je uspješnost u terapiji upala mokraćnog mjehura pripravka D-manoze jednaka kao i uspješnost profilaktičkog liječenja nitrofurantoinom, po preporukama najčešće korištenim uroantiseptikom, kroz razdoblje od 2 mjeseca. Kod upotrebe D-manoze kroz to razdoblje zabilježeno je manje popratnih pojava nego kod korištenja antibiotika. Zbog toga je i prednost D-manoze u odnosu na antibiotik veća jer je D-manoza prirodni proizvod, prikladan za upotrebu jer je glavni put izlučivanja manoze preko mokraće, lakše se podnosi od antibiotika i na njega se ne može razviti rezistencija bakterija.

60 VEG-kapsula

Sastojci:
d-manoza, ekstrakt brusnice, vitamin C, biljna celulozna kapsula, punilo maltodekstrin (iz Non-GMO kukuruza), ekstrakt perikarpa organske riže, regulatori kiselosti: trikalcijev fosfat, magnezijev hidroksid; tvar za sprječavanjezgrudnjavanja silicijev dioksid, emulgator celuloza.

Ne sadrži gluten, šećer, so i škrob
IMA AFTM (antiprijanjajuci faktor)

#solaray

1 na zalihi

Share:
SKU: 35539 Kategorije: , ,
Brand

Solaray