Zaprati Al Hana profile na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u
  • Nema proizvoda u košarici.

Tinktura Šampon lavanda/limun 60g

12,40 KM

Kosa je jedan od najvidljivijih dijelova tijela, a za mnoge od nas predstavlja izvor samopouzdanja i osjećaja samopoštovanja. Međutim, kada je u pitanju njega kose, postoji mnogo proizvoda na tržištu koji mogu biti štetni za kosu i okoliš.

Jedno od rješenja za ovaj problem je upotreba tvrdog šampona za kosu, a jedan od najpopularnijih mirisa je limun i lavanda za masnu kosu. Jedna od ključnih prednosti korištenja tvrdog šampona je što je on često prirodniji i ekološki prihvatljiviji od tekućih šampona. Tvrdi šamponi su obično pakirani u jednostavne papirnate kutije ili bez ambalaže, što znači da ne doprinose stvaranju više plastičnog otpada. Također, mnogi tvrdi šamponi su prirodni i ne sadrže kemikalije koje mogu biti štetne za kosu i vlasište.

Tvrdi šampon limun i lavanda posebno je koristan za one s masnom kosom. Limun ima prirodna adstringentna svojstva koja mogu pomoći u uklanjanju viška ulja iz kose i vlasišta, dok lavanda djeluje umirujuće na vlasište i smanjuje upale. Ova kombinacija sastojaka čini tvrdi šampon limun i lavanda idealnim za čišćenje masne kose bez oštećivanja vlasišta.

Druga prednost korištenja tvrdog šampona je što se može koristiti kao putni gel za tuširanje i sapun, što ga čini praktičnim za putovanja. Budući da nema tekućine, neće se prosuti u vašoj torbi ili zauzimati puno prostora. Također, možete ga koristiti za pranje ruku ili tijela ako ste zaboravili ponijeti sapun. Kako biste koristili tvrdi šampon limun i lavanda, jednostavno ga nanesite na mokru kosu i vlasište, umasirajte i isperite vodom.

Ako imate dugu kosu, možete ga dodatno zapjeniti u rukama prije nanošenja na kosu. Nakon korištenja, ostavite šampon da se osuši na zraku kako bi trajao što je duže moguće. Ako još niste probali tvrdi šampon, sada je pravo vrijeme da ga isprobate i otkrijete sve prednosti koje nudi za vašu kosu.

2 na zalihi

Share:
SKU: 40402 Kategorije: ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Tinktura Šampon lavanda/limun 60g”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *