Zaprati Al Hana profile na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u
  • Nema proizvoda u košarici.

ts sterilizator

394,70 KM

Ovaj elegantni, crno-bijeli sterilizator tvrtke Twistshake, možete jednostavno postaviti na Vaš kuhinjski sto za lakši pristup.

Mašina koristi prirodnu paru i HEPA filter za uklanjanje 99,97% svih štetnih bakterija, istovremeno filtrirajući prašinu i male čestice PM2,5, brzo i efikasno. Sadržaj se sterilizira za samo osam minuta i ostat će sterilan do 12 sati ako poklopac držite zatvorenim. To je zahvaljujući visokokvalitetnom HEPA filteru, koji je dizajniran ne samo za čišćenje i uklanjanje štetnih bakterija i sitnih čestica, već i da osigura da se ne vrate.

Prostrani dizajn omogućava do osam bočica za bebe, ali proizvod je također odličan za sterilizaciju duda, bočica za bebe, sisača i drugih predmeta za koje želite da budu čisti i sigurni za upotrebu za vašu bebu. Twisthake-ov sterilizator također je pametan višenamjenski proizvod koji se uz brzu i efikasnu sterilizaciju može koristiti za sušenje, zagrijavanje i održavanje sadržaja na toplom, što vam daje izvrsnu vrijednost za vaš novac.

Zahvaljujući svom jednostavnom, stilskom dizajnu, također je nevjerovatno lako održavati čistoću i zahtjeva minimalno održavanje. “

1 na zalihi

Share:
SKU: 39604 Kategorija:

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “ts sterilizator”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *